Theater-Dagbesteding

Ben je op zoek naar een creatieve uitlaatklep en een gezellige plek waar je kunt stralen? Kom dan eens langs bij onze Theater-Dagbesteding. Dit is een inclusieve theatergroep voor mensen met een indicatie voor dagbesteding.

 

Ontdek je verborgen talenten op het podium terwijl je nieuwe vrienden maakt. Of je nu een ervaren performer bent of een complete beginner, er is een plek voor jou. Doe met ons mee voor lachen, leren en onvergetelijke optredens!

 

In samenwerking met Stichting De Linde, Pier K en Stal Starro heeft RAUW de Theater Dagbesteding opgericht. Hier kunnen deelnemers met een indicatie voor dagbesteding acteren, theater maken, hun ideeën en fantasieën vormgeven en toewerken naar voorstellingen en presentaties.


Deelname aan de Theater dagbesteding wordt mogelijk gemaakt door een PGB of Zorg in Natura. Is er nog geen indicatie aanwezig, dan kan Stichting De Linde deze aanvraag in werking zetten. Stichting De Linde schrijft hiervoor, samen met ons, de op maat gemaakte begeleidingsplannen voor de nieuwe zorgaanvrager. Hierin staan alle begeleidingsdoelen die het mogelijk maken om bij ons deel te nemen aan de dagbesteding. Stichting De Linde is AWBZ-gecertificeerd. Begeleiding bij zelfstandig wonen, budgetbeheer en vele andere mogelijkheden behoren tot de werkzaamheden van Stichting De Linde.

Voor meer informatie over Stichting de Linde: 

www.stdl.nl

 

 

Contact

 Voor meer informatie over de dagbesteding mail:

dagbesteding@stichtingrauw.nl