Dagbesteding

Wat

Binnen de theater dagbesteding komen verschillende facetten van theater aan bod. Er zijn drie onderdelen die op een dag plaatsvinden.

De deelnemers zullen:

- Lessen krijgen waarin ze leren acteren, hun fantasieën en ideeën vorm te geven op de spelvloer en bewust gebruik te maken van hun fysiek.

- Toewerken naar een voorstellingen en presentaties.

- Decors bouwen en kostuums maken voor de voorstelling.

Voor wie

De theater dagbesteding is voor mensen met een verstandelijke/lichamelijke beperking of GGZ-indicatie.

Deelname is mogelijk als er een indicatie voor dagbesteding is of een mogelijkheid tot aanvraag hiervan.

Financiering

Stichting RAUW werkt samen met Stichting De Linde.

De vergoeding om deel te nemen aan de dagbesteding van Stichting RAUW wordt mogelijk gemaakt door een PGB of Zorg in Natura. Is er nog geen indicatie aanwezig, dan kan Stichting De Linde deze aanvraag in werking zetten.
Stichting De Linde schrijft hiervoor, samen met ons, de op maat gemaakte begeleidingsplannen voor de nieuwe zorgaanvrager.
Hierin staan alle begeleidingsdoelen die het mogelijk maken om bij ons deel te nemen aan de dagbesteding. Stichting De Linde is AWBZ-gecertificeerd.
 Begeleiding bij zelfstandig wonen, budgetbeheer en vele andere mogelijkheden behoren tot de werkzaamheden van Stichting De Linde.

Voor meer informatie over Stichting de Linde:

www.stdl.nl

Voor meer informatie over de dagbesteding:
dagbesteding@stichtingrauw.nl