Projecten & Voorstellingen

FILM NOIR - REPRISE (2023)

Vanwege de corona konden we deze voorstelling niet spelen voor publiek in 2020. Daarom nemen we het dit jaar in reprise om het alsnog aan het publiek te kunnen tonen.

 

Een spannend misdaad verhaal in een jasje van een klassieke film noir. De detective krijg een mysterieus briefje onder de deur geschoven: "Kom om 10 uur naar de bar". Van wie komt deze brief en wat staat er in de bar op hem te wachten?

Deze voorstelling is onderdeel van de dagbesteding.WIE WAS IK (2023)

Een voorstelling gemaakt door onze stagiaire Carlien van Dijken. Zij ging samen met de spelers van de dagbesteding opzoek naar hun nalatenschap en maakte daar een voorstelling over.DINGEN MET DINGEN (2022)

EEN ONLINE VOORSTELLING MET EEN KLEIN LIVE PUBLIEK

Een voorstelling over materialisme en minimalisme.

Deze voorstelling is onderdeel van de dagbesteding.DE RAUW EXCHANGE (2022)

Het recyclen van rekwisieten & kostuums. Oude kostuums en rekwisieten die wij niet meer gebruiken kunnen soms nog goed gebruikt worden door andere theatergroepen en producties. Het is zonde om deze spullen weg te gooien als het nog van goede kwaliteit is. Bij de RAUW Exchange gaven we de ruimte om kostuums andere theaterspullen te recyclen. Het Duurt te Lang (2021)

EEN ONLINE VOORSTELLING OP YOUTUBE
Vanwege de corona maatregelen konden we de presentatie van de Theaterdagbesteding niet aan live publiek presenteren. Daarom was deze voorstelling online live te zien. 
Het Duurt te Lang is een voorstelling over alle ongemakkelijkheden van de pandemie, zijn maatregelen en hoe onze spelers van de dagbesteding groep daar mee omgingen.BAJESKLANTEN - Het Hoorspel (2021)

Patrick is onschuldig in de gevangenis beland. De cipier is streng en de medegevangenen zijn gemeen. Tijdens een onverwachte inspectie wordt er iets gevonden in een van de cellen.

 

Vanwege de corona konden we met de dagbestedingen een tijd geen voorstellingen spelen. Daarom hebben we een hoorspel gemaakt met de maandag groep. Deze scène is een preview van de voorstelling die we aan het maken zijn.FILM NOIR (2020)

Een spannend misdaad verhaal in een jasje van een klassieke film noir. De detective krijg een mysterieus briefje onder de deur geschoven: "Kom om 10 uur naar de bar". Van wie komt deze brief en wat staat er in de bar op hem te wachten?

Deze voorstelling is onderdeel van de dagbesteding.GRIEZEL, DE GRIEZEL NACHT (2020)

Horror op het podium. Met schaduwen, hoorspelen, nachtmerries, thriller en een verteller.

Deze voorstelling is onderdeel van de dagbesteding.Power On/ Off (2019)

Deze voorstelling is onderdeel van de dagbesteding. Een voorstelling over macht en onmacht. Van politiek niveau tot aan de persoonlijke verhalen. Deze voorstelling is gemaakt met 5 spelers met een verstandelijke beperking onder leiding van Remi Walsarie. De spelers hadden veel invloed op het maak proces. Alle teksten hebben zij zelf geschreven, ze hebben actief mee gedacht aan de scènes en zelfs de titel en poster. Hierdoor konden ze echt hun eigen visies over het onderwerp vertalen en naar buiten brengenZIE MIJ STAAN (2019)

Zie mij staan was een voorstelling voor op de open dag van 2019. Gespeeld met de deelnemers van de Theaterdagbesteding. De Toren van Merel (2018)

Deze voorstelling was onderdeel van de dagbesteding met 5 spelers met een verstandelijke beperking en 5 zonder.Mijn Dromen Bestaan Echt (2017)

Deze voorstelling was onderdeel van de dagbesteding. De kast bestond volledig uit mensen met een verstandelijke beperking.
Het stuk ging over een jongen waarbij zijn dromen tot werkelijkheid kwamen.Theater dagbesteding (2017-heden)

Hierbij geeft RAUW meerdere dagdelen theater aan mensen met een met een verstandelijke beperking die een indicatie voor dagbesteding hebben. Hierbij zit een productie groep, zij maken en spelen voorstellingen, en een trainingsgroep, zij krijgen lessen en workshops binnen theater.Vlog project: RAUW op Curaçao (2016)

Dit video project bestaat uit 28 afleveringen. Met deze dagelijkse vlog brachten de teamleden van Curaçao 2016 verslag uit van de theater projecten die zij in die maanden hebben gedaan.Amor ta Speransa (2016)

Deze voorstelling is gemaakt en gespeeld op Curaçao. In twee weken hebben we met de leerlingen van Teatro Pispèin en jongeren uit de Siri Papaya een voorstelling gemaakt en gespeeld in het wijkcentrum van Seri Papaya.Punda Vibes (2016)

Presentatie op het evenement Punda Vibes op Curaçao.Workshops bij Pispèin (2016)

Deze workshops zijn gegeven op Curaçao. Twee weken lang hebben we workshops gegeven bij Teatro Pispèin/ Theatero Kadaken. We gaven workshops in de vakken spel, theatermaken, tekstschrijven en scenografie.Theaterproject bij Mami Sa (2016)

Dit project werd gedaan op Curaçao. Een week lang werden er workshops gegeven en een presentatie gemaakt bij Fundashon Mami Sa, een opvangcentrum voor jonge alleenstaande moeders met hun kinderen.Lessenreeks Bonhoeffer College (2015)

Een lessenreeks van 8 lessen waarbij we 2e jaarleerlingen van het Bonhoeffer College Castricum lesgaven in improviseren.Girls & Boys (2015)

Deze voorstelling is gemaakt en gespeeld op Curaçao. I.s.m. Teatro Luna Blou/ La Tentashon. De 1e week hebben we workshops geven en de 2e week hebben we een voorstelling gemaakt.Arts Camp (2015)

Dit project werd gedaan op Curaçao. I.s.m. Fina Dance Art School lieten we kinderen van 3 tot 10 kennis maken met verschillende disciplines zoals theater, dans en beeldende kunst.Imaginabo (2015)

Deze voorstelling is gemaakt en gespeeld op Curaçao. I.s.m Dance and More Foundations hebben we een dans en theatervoorstelling gemaakt met jongeren en kinderen uit de wijk Barber.