Nieuws


RAUW zoekt locaties

Voor een video project zijn we opzoek naar een leegstaand pand in de omgeving van Hoofddorp/ Haarlem/ Amsterdam. Bijvoorbeeld een huis, loods, fabriek, hal. Hier zullen we 2 a 3 dinsdag ochtenden aan het werk zijn.

Heb jij iets, of weet je iets, laat het ons weten. Alle tips zijn welkom.

 

 Kaartjes POWER On/Off

De kaartjes voor de nieuwe voorstelling van de dagbesteding staan online!
Bestel ze snel, want vol is vol!Voor een voorstelling zijn we nog opzoek naar spelers zonder een dagbesteding indicatie. Het maakt niet uit of je ervaren of onervaren bent. De repetities zijn op maandag middag van 13.00 tot 14.30 en de voorstelling is op 11 mei, beide bij Pier K in Hoofddorp.

Voor meer informatie kunt u ons mailen via dagbesteding@stichtingrauw.nl. Bent u iemand of kent u iemand die mee zou willen doen? Opgeven kan ook via dagbesteding@stichtingrauw.nl


OPEN DAG DAGBESTEDING

Met dit evenement willen wij u van harte uitnodigen voor de Open Dag Dagbesteding Theater op 9 februari 2019 wordt georganiseerd bij Pier K, Raadhuisplein 9, Hoofddorp van 13:00 – 15:00 uur.

 

Stichting RAUW zet zich met de theater dagbesteding in voor personen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking en voor personen met een GGZ-indicatie.  Door het geven van theaterles, door gekwalificeerde theaterdocenten, leren de deelnemers acteren waarbij zoveel mogelijk gestreefd wordt hun eigen ideeën en fantasieën creatief vorm te geven.

 

Buiten het feit dat de deelnemers veel plezier beleven aan deze lessen zijn wij ervan overtuigd dat dit het zelfvertrouwen en uitdrukkingsvaardigheden van de deelnemers zal verbeteren.

 

Voor meer informatie over de theater dagbesteding kunt u HIER klikken. Mocht u nog verdere vragen hebben kunt u altijd mailen naar dagbesteding@stichtingrauw.nl

 

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen op zaterdag 9 februari.RAUW wenst iedereen een gelukkig, gezond en creatief 2019!


Grote update website

Er is een nieuw jaar begonnen, tijd om de website van RAUW eens een goeie update te geven. Zo hebben we nu deze nieuwe NIEUWS pagina, hebben we de OVER RAUW  flink aangevuld en hebben we de pagina PROJECTEN een update gegeven.